POVESTEA ANZUELO

AnzueloCreativeGins s-a născut din pasiunea noastră pentru procesul de creaţie. Barul mobil împărtăşeşte cu tine toată experienţa pe care echipa noastră a dobândit-o peste hotare, din această pasiune.

Suntem o echipă entuziastă, cu experienţă de peste 15 ani în bartending şi gastronomie. Profesionalismul pe care l-am dobândit ridică evenimentele tale la un nivel premium, cu servicii impecabile.

Combinaţiile exploziv de delicioase pe care le-am dezvoltat pun în scenă un spectacol vizual inedit, încă de la momentul preparării cocktail-ului pe bază de gin tonic.

Efervescență și life style

Esenţa bucătăriei mediteraneene ne duce cu gândul la acele locuri cu peisaje de neuitat. Anzuelo îţi aduce răsfăţul dietei mediteraneene, cea care găseşte echilibrul gastronomic între mare şi munte. Ştiai că dieta mediteraneană a fost declarată patrimoniu cultural al umanităţii, pentru că reprezintă un stil de viaţă?

Suntem pasionaţi de cultura gastronomică mediteraneană şi profesionişti în domeniu, motiv pentru care vrem să ai esenţa ei în farfuria ta. Anzuelo Mediterranean Essence coming soon!

Creative

Gins

Află mai multe

PROSPEȚIME PE 4 ROȚI

Dorim să te surprindem cu aromele bucătăriei mediteraneene şi cele mai proaspete şi savuroase reţete.

Aşa că îţi aducem prospeţimea ei pe 4 roţi.

Food truck-ul nostru le aduce invitaţilor meniuri variate, ispititoare, exclusiviste.

Esenţa bucătăriei, oriunde şi oricând.

Anzuelo Food Truck coming soon!

Food

Truck

În curând..

Tradiție cu aer mediteranean

Mâncarea trebuie să fie acompaniată întotdeauna de băuturi fine. Vrem să te delectăm cu cele mai savuroase cocktail-uri ce au la bază specialitatea noastră, ginul tonic - o băutură actuală, servită în mod inedit.

Vrem să îţi fim alături oriunde şi oricând, la fiecare ocazie memorabilă. Barul nostru mobil, decorat în stil vintage şi echipat conform celor mai noi standarde îţi stă la dispoziţie pentru orice fel de eveniment. Descoperă mai multe despre Anzuelo CreativeGins!

Mediterranean

Essence

În curând..

EVENIMENTE ANZUELO

Vrei ca evenimentul tău să fie unul deosebit, cu o pată de culoare, rafinament şi bun gust în materie de băuturi? AnzueloCreativeGins este pregătit să îţi transforme seara într-una unică şi deosebită.

Îţi punem la dispoziţie o gamă variată de ginuri tonice din peste 90 de reţete de cocktail-uri pline de culoare şi savoare, dar şi shot-uri creative pentru toate gusturile.

Află mai multe

Evenimente

Adaugă un plus de savoare evenimentului tău cu Anzuelo Food Truck sau Anzuelo Creative Gins

Află mai multe

Cere ofertă